Inspire 3:a voi lennättää yhtä aikaa kaksi henkilöä, joista toinen ohjaa droonia ja toinen kameraa.

2 faktaa DJI Inspire 3:sta

FPV-lisäkamera (First Person View), jossa on 161 asteen katselukulma, helpottaa suunnistamista.

Saatavana on neljä erilaista 18-50 mm F2.8-objektiivia. Testissä käytettiin 35 mm:n objektiivia.

DJI:n droonit sopivat kaikille vasta-alkajista ylöspäin, ja ne ovat valikoiman parasta laatua. Harva tavallinen tallaaja hankkii Inspire 3:aa, mutta se näyttää, mihin suuntaan kehitys kehittyy.

Drooni toimitetaan laukussa, joka on täynnä laitteita, kaapeleita, 6 suurta akkua jne. Mutta jos on kokeillut DJI:n pienempiä drooneja, alkuun pääsee helposti. Yksi suuri ero on kaukosäädin, jonka mukana tulee valjaat, että sitä pystyy kantamaan olkapäällä. Lisäksi kamera pitää napsauttaa droonin päälle halutun objektiivin kanssa. Näytön kirkkaus on 1200 nittiä.

Inspire 3 lentää vaikuttavan hyvin ja tarkasti, ja sille voi laatia jopa 2 sentin tarkkuuteen pääseviä, toistettavia reittejä. Tämä ominaisuus on tarpeellinen elokuvaamisessa, kun tarvitaan useita ottoja, tai timelapse-kuvauksissa eri vuodenajoista. Kuvat eivät ole aivan parhailla järjestelmäkameroilla ja -objektiiveilla otettujen veroisia, mutta hyvin lähellä sitä.

Inspire 2 esiteltiin jo vuonna 2016 APS-C-kennolla varustettuna. Inspire 3:ssa on täyskuvakennoksi, mikä tarjoaa kuvanlaadun ja dynaamisen alueen, jollaisia ei ole ennen nähty kuin ammattikäytössä.

Videota voidaan tallentaa jopa 8K:n tarkkuudella useissa ammattikäytössä olevissa muodoissa, jotka edellyttävät ammattimaista värisävynkorjausta, eli Inspire 3:n käyttäjällä on syytä olla asiantuntemusta videopuolelta. Vastineeksi saa kuvamateriaalia, joka on riittävän hyvää pitkiin elokuviin, mainoksiin ja dokumentteihin.

HINTA

15 490 €

ARVIO

+

Vaikuttavia kuvia hämärässä.

Ei tue muistikortteja. Mukana yksi TB SSD-levy.

Tasalaatuinen kaikilta ominaisuuksiltaan.

-

Edellyttää 150 metrin etäisyyttä rakennuksista.

Niin suuri ja kallis, että tuli ikävä Mavic 3 Pro:ta.

ARVOSANA

9,0

Tekniset tiedot

44,7 miljoonaa pikseliä

8K-videoresoluutio

26 min akkukesto

3 995 grammaa

Testikuvat