Photoshop on kuin valtava monitoimityökalu kuvankäsittelyssä. Sillä voidaan tehdä kaikki asiat valon ja värin perussäädöistä uskomattomiin manipulaatioihin, joissa esineet räjähtävät, sää muuttuu – tai kamera-asetukset – kaikki tietokoneen hiiren ja kuvankäsittelyohjelman ansiosta.

Nyt olemme saaneet valmiiksi e-kirjan, johon olemme koonneet 24 parasta Photoshop-kurssiamme. Niiden avulla et pelkästään opi ohjelman käyttöä vaan saat myös paljon inspiraatiota valokuvien muokkaamiseen, jotta ne olisivat hauskempia ja mielenkiintoisempia.

>Lue myös:: 7 Photoshop-niksiä työskentelyä nopeuttamaan

Kirjassa näytämme muun muassa, kuinka raakatiedostojen sävyeroja saadaan esiin ja kuinka poistetaan kuvista häiritsevät elementit kuten taivaan poikki kulkevat voimakaapelit.

Leikkimme myös sääiden kanssa, kun lisäämme kuviin sadetta tai sumua taikka piristämme auringonlaskukuvaa.

Yhdessä Opi lisää Photoshopia -kirjan kurssissa annamme tylsälle auringonlaskukuvalle kunnollisen käsittelyn, jotta siitä saataisiin värikkäämpi.

Taustan sumentaminen Photoshopilla

Jos kamera-asetukset eivät olleet täysin kohdillaan kuvanottohetkellä tai mukaasi ei sattunut asiaankuuluvia lisälaitteita, voi Photoshop auttaa asiaa.

>Lue myös: Photoshopin 5 tärkeintä työkalua

E-kirjassa näytämme, kuinka simuloidaan suuren himmenninaukon vaikutusta niin, että tausta muuttuu epäselväksi ja pääkohde erottuu paremmin.

Toisessa kurssissa siirrymme päinvastaiseen suuntaan ja lisäämme syvyysterävyyttä niin, että tavallista suurempi osa kuvasta on terävä, mikä on paikallaan makrokuvauksessa.

E-kirja on PDF-muodossa, ja voit tallentaa sen tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimeen.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.