Aihekortit on mukautettu puhelimelle, joten zoomausta ja vierittämistä ei tarvita. Kaikki tarpeellinen tieto, mukaan lukien aukkoa, suljinaikaa ja ISO-arvoa koskevat suosituksemme, on koottu kätevästi yhteen näkymään.

Voit tallentaa aihekortit suoraan puhelimellesi, jotta ne ovat aina saatavilla. Voit myös selata niitä myös tabletilla tai tietokoneella ja tulostaa ne.

Voit ladata kaikki kortit yhtenä zip-tiedostona tai yksi kortti kerrallaan. Jos käytät puhelinta, suosittelemme lataamista yksi kerrallaan.

Aihekorttien tallentaminen Android-puhelimeen

Android-puhelimessa aihekortti tallentuu yleensä Lataukset-kansioon, kun olet ladannut sen puhelimeen Etunurkasta. Voit käyttää tiedostoja puhelimen omalla tiedostonhallintasovelluksella tai ladata Files by Google -sovelluksen täältä.

Esimerkiksi Files by Google -sovelluksessa voit myös siirtää aihekortteja toiseen kansioon. Android-puhelimessa on yleensä valmiina pdf-tiedostojen lukija. Muussa tapauksessa voit käyttää Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, jonka voit ladata täältä.

Aihekorttien tallentaminen iPhoneen

iPhonessa suosittelemme, että tallennat aihekortit Applen omaan Kirjat-sovellukseen. Sovelluksen kirjastossa voit luoda kansion tai kokoelman aihekorteillesi. Jos haluat tallentaa aihekortin Kirjat-sovellukseen, lataa aihekortti puhelimeesi Safari-verkkoselaimen kautta. Napsauta kuvaketta, jossa on laatikko ja ylöspäin osoittava nuoli. Valitse sitten Kirjat, niin aihekortti tallennetaan sovelluksen kirjastoon. Jos luot aihekorttikokoelman, voit siirtää kortin sinne.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.