DigiKUVAn aihekorttien ansiosta sinulla on aina apu käsilläsi, kun otat valokuvia. Jokaisesta kortista näet, mitä suljinaikaa, aukkoa ja ISO-arvoa olisi hyvä käyttää tietyissä kohteissa, ja saat vinkkejä kuvaamiseen.

Aihekortit opastavat esimerkiksi siinä, miten saat otettua upeita maisemakuvia ja teräviä kuvia revontulista.

Voit tallentaa aihekortit puhelimeesi, niin ne kulkevat helposti mukana kuvauskierroksella ja ovat aina käytettävissä, kun vastaan tulee erilaisia kuvauskohteita, mutta totta kai ne voi tallentaa myös tabletille ja tietokoneelle. Tästä saat viisi uutta korttia, ja tilaajana sinulla on käytettävissäsi myös koko 41 aihekortin kokoelma.

Löydät lisää aihekortteja täältä

Näin tallennat aihekortit Android-puhelimeen

Kun lataat aihekortin Etunurkasta Android-puhelimeen, se tallentuu yleensä Lataukset-kansioon. Pääset käyttämään tiedostoja puhelimesi omalla tiedostonhallintasovelluksella tai voit käyttää Files by Google -sovellusta, jonka voit ladata täältä.

Esimerkiksi Files by Google -sovelluksessa voit myös siirtää aihekortit toiseen kansioon. Android-puhelimissa on yleensä PDF-tiedostojen lukuohjelma, jolla aihekortit avautuvat, tai voit käyttää Adobe Acrobat Reader -sovellusta, jonka voit ladata täältä.

Näin tallennat aihekortit iPhoneen

Jos käytät iPhonea, aihekortit kannattaa tallentaa Applen omaan Kirjat-sovellukseen, jossa niille voi luoda oman kokoelman. Kun haluat tallentaa aihekortin Kirjat-sovellukseen, lataa se puhelimesi Safarin kautta napsauttamalla latauskuvaketta (ruutu ja ylöspäin osoittava nuoli) ja valitse sitten Kirjat, niin aihekortti tallentuu sovelluksen kirjastoon. Jos olet luonut aihekortteja varten kokoelman, voit sitten siirtää kortin sinne.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.