Takkeja voi mainiosti käyttää myös ilman kameraa, vaikka niistä löytyykin peräti 11 Hauklandin logoa.

2 faktaa Haukland Parka Pro – 7in1 Set – Jaworskyj Signature Edition -takista

Kussakin takissa on vetoketjun vasemmalla puolella muistikorteille ja akuille tarkoitetut povitaskut.

Päällimmäisen takin suuriin ulkotaskuihin mahtuu pieni kamera tai objektiivi.

Valokuvaajille suunnattu Haukland on saksalaisen valokuvaajan Benjamin Jaworskyjn luoma vaatebrändi. Hauklandin uusin huippumalli Parka Pro koostuu kolmesta takista, jotka voi yhdistää seitsemällä eri tavalla.

Alimpana kerroksena on lämmin fleecetakki, keskimmäisenä on kuituvanutäytteinen takki, ja päällimmäisenä on sateen- ja tuulenpitävä takki. Ulompi kerros on aina hieman sisempää suurempi, joten kaikki takit sopivat täydellisesti yhteen. Vastaavaa istuvuutta on vaikea saavuttaa kolmella erikseen ostetulla takilla.

Me testasimme kolmea takkia eri yhdistelmillä useiden viikkojen ajan, ja pysyimme lämpiminä ja kuivina niin pakkasella kuin sateellakin. Takit istuvat mainiosti, ja niiden hengittävyys on hyvä. Ulkokerroksen kainaloissa on suurehkot vetoketjut, jotka tuntuivat hieman vaelluksen aikana, mutta se ei ollut mikään suuri ongelma. Keski- ja päällyskerroksen takeissa on huppu, ja toivoisimmekin, että keskikerroksen hupun voisi irrottaa, sillä se vie tilaa sadetakin alla. Onneksi huput voi kiinnittää toisiinsa vetoketjulla ja napeilla.

Parka Pro suojaa hyvin säältä, ja lisäksi takeissa on yhteensä 29 taskua muistikorteille, suotimille ja muille varusteille. Kaikkien kolmen takin vasemmassa hihassa on tasku, jossa on nauha ja klipsi takin mukana tuleville objektiivien ja kameran puhdistusliinoille.

Laadukkaat takit sopivat erinomaisesti valokuvaukseen ja muuhun ulkoiluun sekä talven tuiskuissa että kevättuulessa. Parka Pro on rajatulle kohderyhmälle tarkoitettu erikoistuote, joten se ei ole halpa. Merinovilla fleecessä ja/tai untuvatäyte keskikerroksessa olisi tehnyt hinnasta helpomman sulattaa.

HINTA

519,97 €

ARVIO

+

Voi yhdistellä monin tavoin.

Suojaa kylmältä ja sateelta.

Tyylikäs ja toimiva.

-

Huppu ja vetoketju voivat häiritä.

Korkea hinta.

ARVOSANA

8,8

Tekniset tiedot

29 taskua

10 000 mm vesipilariarvo

7 kokoa

3000 grammaa (XXL-koko)