Luonnon mielenkiintoisimpiin kuvauskohteisiin kuuluvat linnut, joita voi kuvata melkein missä tahansa. Hyvien kuvien saaminen niistä voi kuitenkin olla hankalaa.

Kuvaajan on päästävä suhteellisen lähelle lintuja niitä kuitenkaan häiritsemättä, ja kamera-asetusten on oltava valmiina.

Tässä paketissa on videoita, artikkeleita ja taskuun menevä opas, jonka avulla pääset lähelle lintuja ja saat upeita kuvia niistä.

Saat samalla ideoita kuvaukseen sekä monia vinkkejä ja konkreettisia ehdotuksia kamera-asetusten tekemiseen. Tässä tietoa paketin sisällöstä.

1. Petolinnut

Kävimme kuvaamassa kotkia Läntisessä Norjassa muun muassa merikotkia, maakotkia, kanahaukkoja ja muita kiinnostavia lintuja. Matkalta palattuamme kokosimme kuvausoppaan ja videon, jotka kuuluvat tähän pakettiin.

2. Lintujen kuvaaminen

Tämä opas antaa eväät päästä lähelle lentäviä kuvauskohteita sekä ikuistaa ne kotipihalla, luonnossa ja lennossa. Samalla saat perustietoa valokuvauksellisista linnuista.

Tilaajana voit ladata tästä itsellesi maisemakuvausaiheisen e-kirjan.

3. Päivä lintukuvaajan matkassa

Seasons-videosarjan 12 jaksossa seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä. Toisella tuotantokaudella hän kuvaa lintuja sekä puhuu muun muassa kuvauslaitteistostaan ja -asetuksistaan.

Seasons-videosarjan jaksot löytyvät täältä.

4. Lintukuvaajan taskuopas

Tämä opas antaa ohjeet sopiviin kamera-asetuksiin paikallaan olevien ja lentävien lintujen kuvaamiseen sekä erilaisia kuvausvinkkejä. Leikkaa opas talteen, taita se ja aseta kuvausreppuun tai lompakkoon, niin se on aina mukana ja siitä voi tarkistaa kuvausasetukset ja -vinkit. Opi säätämään kameran asetukset e-kirjamme avulla – tilaajille maksuton.

Paketti ladataan tietokoneelle useissa osissa, joten tiedostot eivät vie kerralla liikaa tilaa. Ladattuasi tiedostot voit katsella videoita ja lukea oppaita myös ilman verkkoyhteyttä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.