Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Tässä e-kirjassa kerromme, miten saat upeita luontokuvia villieläimistä, olitpa sitten luontokuvaajana aloittelija tai jo vanha konkari. Lataa e-kirja tästä.
Vuoden 2020 suuri lintuteemapakettimme oli erittäin suosittu. Nyt olemme tehneet uuden version, joka sisältää e-kirjan, taskuoppaan ja artikkelisarjan, joiden avulla saat upeita kuvia linnuista.
Tässä e-kirjassa kerromme, millaiset asetukset sopivat paikallaan olevien ja lentävien lintujen kuvaukseen, ja näytämme, miten niitä voidaan kuvata huomaamattomasti.
Kun islantilainen Fagradalsfjall-tulivuori purkautui, saksalainen valokuvaaja Oliver Schwenn pakkasi mukaan kameran ja droonin ja lähti paikan päälle. Tässä videossa esitellään hänen otoksiaan.
Täällä voit lukea "Vuoden kulku piilossa" -sarjan artikkeleita ja ladata ne itsellesi.
Kävimme kuvausmatkalla etsimässä lintuja. Tästä videosta näet, miten säädimme kameran asetukset ja käsittelimme kuvat.
Esittelemme 20 Pohjoismaissa talvehtivaa lintua. Listan voi tallentaa tabletille, älypuhelimelle ja tietokoneelle, ja siitä selviää, mistä löytyvät muun muassa käpytikka, pulmunen, viherpeippo, taviokuurna ja isokoskelo.
Tämä opas antaa eväät päästä lähelle lentäviä kuvauskohteita sekä ikuistaa ne kotipihalla, luonnossa ja lennossa. Samalla saat perustietoa valokuvauksellisista linnuista.
Vinkkiemme avulla pääset lähelle lintuja ja löydät sopivat kuvausasetukset. Suuressa lintukuvauspaketissamme on myös taskuopas, jonka voit tulostaa itsellesi.
Digikuvan päätoimittaja Klaus Nygaard teki kuvausmatkan Islantiin, ja tällä videolla näytämme kuvia ja videoita tuolta matkalta ja sen jylhistä maisemista.
Kävimme Norjassa kuvaamassa kotkia ja muita petolintuja, ja tällä videolla näytämme, kuinka saimme merikotkan, maakotan ja kanahaukan etsimeemme.
Olemme kartan, josta näkyy, missä on parhaat mahdollisuudet löytää pohjoismaisen luonnon mielenkiintoisimpiin kuuluvia eläimiä.