Talvinen luonto on kerrassaan upea. Maisemat ovat kuvauksellisia joka säällä – silloin, kun puut ovat paljaita, kun huurre peittää pintoja ja tietenkin silloin, kun lumi peittää alleen kaiken. Myös talven linnut tarjoavat meille kameraharrastajille lisää kiinnostavaa kuvattavaa.

Siksi olemme tehneet suuren paketin, joka valmistaa sinut ja kamerasi parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan talven moniin kuvaushaasteisiin. Siitä löytyy muistilista Pohjolan talvisista linnuista, uusi e-kirja ja taskuopas kamera-asetuksista, sekä 12 videota, joissa luontokuvaaja Morten Hilmeri kuvaa Pohjolan talvisia maisemia.

Taskuopas kuvausretkille

Saat taskuoppaan, jonka voit tulostaa, leikata ja laittaa kukkaroosi tai kameralaukkuun, jotta saat aina helposti apua tärkeimpien kamera-asetusten tekoon sekä vinkkejä, joiden avulla voit saada hyviä kuvia.

E-kirja talvikuvaukseen

Paketin 29-sivuisessa e-kirjassa on ideoita, vinkkejä ja asetuksia talvikuvaukseen. Kerromme, kuinka saadaan talteen loisteliaat värit, miten ikuistetaan revontulet ja millaisilla kuvausasetuksilla voidaan saada upeita kuvia pimeinä talvi-iltoina.

Esittelemme Pohjoismaissa talvehtivia lintuja. Listan voi tallentaa tabletille, älypuhelimelle ja tietokoneelle, ja siitä selviää, mistä löytyvät muun muassa käpytikka, pulmunen, viherpeippo, taviokuurna ja isokoskelo.

Lataa itsellesi myös Digikuvan suuri lintukuvauspaketti

Mukana on myös videosarja, joissa luontokuvaaja Morten Hilmer menee muun muassa Norjaan kuvaamaan kauniita talvimaisemia ja villejä myskihärkiä.

12-osaisessa videosarjassa seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä kuvaamassa mm. Pohjolan talvisia maisemia.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.