Tuhannet tilaajamme latasivat e-kirjan Opi Lightroomin käyttöä, kun julkaisimme sen Etunurkassa viime kesänä. Nyt olemme saaneet valmiiksi uuden ja paremmin päivitetyn painoksen, jossa on entistä mielenkiintoisempia juttuja ja kursseja, joiden avulla voit oppia hyödyntämään ohjelmaa vielä paremmin.

Ensimmäinen painos oli 35-sivuinen, mutta uudessa, päivitetyssä painoksessa on 50 sivua ja paljon enemmän kuvankäsittelykursseja, joiden myötä opit hyödyntämään ohjelman monia ominaisuuksia ja tekemään kuvista entistä tyylikkäämpiä.

Yhdessä e-kirjan kurssissa näytämme, kuinka auringonlaskukuviin saadaan voimaa. Vedä valkoista palkkia, niin voit vertailla käsiteltyä ja käsittelemätöntä kuvaa.

E-kirja perehdyttää Lightroomiin

E-kirjasta löytyy apua myös valokuvien järjestämiseen, jotta halutut kuvat löytyisivät helposti, ja lisäksi näytämme, kuinka valokuvia voidaan kätevästi tuoda ohjelmaan sekä viedä muokatut kuvat valmiiksi kuvatiedostoiksi.

> Katso myös: Uusi e-kirja: 24 kurssia Photoshop-työskentelyyn

Olemme koonneet e-kirjan, joka on täynnä kikkoja, ohjeita ja inspiraatiota, jotta saisit valokuvistasi entistä kiinnostavampia. Pdf-muotoista kirjaa voidaan lukea tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Näytämme muun muassa, kuinka maisemakuvaan saadaan sävyeroja kuvankäsittelyn avulla. Tässä on käsittelemätön kuva vasemmalla ja käsitelty oikealla. Vertaile kuvia vetämällä valkoista palkkia.

E-kirjan sisältöä

Kuvankäsittelykursseja 18 kurssissa näytämme vaihe vaiheelta, kuinka kuvat saadaan näyttämään paremmalta, kun säädetään valoisuutta, värejä ja kontrastia sekä tuodaan esiin yksityiskohtia.

Kuvien järjestelykursseja Mukana on kuusi kurssia, joissa käydään läpi tärkeimmät valokuvien järjestämistoiminnot, jotta ne löytyvät helposti, ja samalla opastamme valokuvien tuomisen ohjelmaan sekä viemisen sieltä.

Hienostuneita käsittelykikkoja Katso, kuinka Lightroom-asiantuntija taikoo kuvista entistä näyttävämpiä sukeltaessaan Lightroomin toimintoihin sekä paljastaa niksinsä.

Vinkkejä ohjelman käyttöön Mukana on yli 70 vinkkiä, jotka tekevät ohjelmasta hauskemman ja nopeatoimisemman ja joiden avulla saadaan aikaan hyviä tuloksia.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.