Kamera ei ole peukkua pidempi.

2 faktaa Insta360 GO 3:sta

Kameran lataaminen kestää vain 35 minuuttia. Action Pod latautuu 65 minuutissa.

Kamera on vedenpitävä 5 metriin asti. Kotelo on roisketiivis.

DJI:n ja GoPron toimintakamerat ovat perinteisiä, mutta Insta360 on ainutlaatuinen ja täysin uudenlainen.

Kameraosan mitat ovat vain 5,5 x 2,3 cm, se painaa 35 grammaa ja muistuttaa GO 2:n kameraa. Uutta on monikäyttöinen latauskotelo Action Pod. Kun kamera on Action Podissa, se on perinteinen toimintakamera, jonka ainutlaatuinen etu on se, että suuren näytön voi kääntää ylös, jolloin sitä voi käyttää itseään kuvatessa. Kun GO 3 otetaan kotelosta, pientä kameraa voi käyttää itsenäisesti, jolloin Action Pod toimii etsimenä ja kaukosäätimenä. Kamera ladataan Action Podissa. Annoimme sen kuvata itsenäisesti, ja akussa riitti virtaa 41 minuuttia. Kotelossa kameran saa ladattua vielä neljästi, ja kun kameraa käyttää Action Podissa, akkukesto on yli 2 tuntia! Miltä nyt tuntuu, GoPro!

GO 3:ssa on magneettikiinnitys, joten sen kiinnittäminen on paljon helpompaa kuin GoPron. GO 3:ssa on sekä rinta- että pääkiinnikkeet sekä pieni, kätevä pallopää, jonka voi kiinnittää auton kattoon tai kolmijalkaan.

Insta360-sovellus on myös vakuuttava ja täynnä luovia yksityiskohtia, joten GO 3 päihittää kilpailijansa kuvanlaadun lisäksi myös käytettävyydessä. Kameran pienestä koosta johtuen resoluutio on vain 2,7K, mutta kun katsoimme kuvamateriaalia puhelimella, tabletilla ja jopa kannettavalla tietokoneella, ero yksityiskohdissa oli häviävän pieni. Suuremmilla näytöillä eron kyllä huomaa.

HINTA

499 €

ARVIO

+

Luova muotoilu ja toiminnallisuus

Erinomainen vakaus ja akku

Ehdoton somekamera

-

Kiinteää muistia ei saa lisää

Tarkkuutta ja dynamiikkaa kaipaisi lisää

ARVOSANA

9,0

Tekniset tiedot

2,7K videotarkkuus

6,5 megapikseliä

6,4 x 4,8 x 3,0 cm

132 grammaa

Testikuvat