Skylum Luminar 4

Käyttöjärjestelmä: Windows ja Mac

Täysi elinikäinen versio

Ladattavissa 1.3.2022 asti

Luminar 4 tekee valokuvien muokkauksesta todella hauskaa. Ohjelman tekoäly tekee upeiden tulosten saamisesta erittäin helppoa. Muutamalla liukusäätimellä voi analysoida ja säätää värejä, valoa ja kontrastia. Erityisellä tekoälytoiminnolla kuviin saadaan enemmän rakennetta. Luminar 4:n älykkäät toiminnot antavat siis paljon parempia tuloksia tarvitsematta miettiä, mitä pitää säätää.

Tämän e-kirjan avulla saat upeita mustavalkokuvia

Olemme tehneet yhteistyötä valmistajan Skylumin kanssa, joten Digikuvan tilaajana saat täysversion Luminar 4:stä, jota voit käyttää niin kauan kuin haluat. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Luminarin sivulla. Jäljempänä tällä sivulla näet, miten voit saada oman versiosi.

Vaihda taivasta muutamalla napsautuksella Luminar 4 -ohjelmassa

Ohjelma pystyy paljon muuhunkin kuin parantamaan valoa, kontrastia ja värejä. Tekoäly pystyy nimittäin löytämään kaikki kasvonpiirteet muotokuvasta, joten voit helposti tasoittaa ihoa, tehdä silmistä valkoisemmat tai saada huulista erottuvammat. Kaikki onnistuu liukusäätimillä. Luminar 4 tunnistaa kuvasta myös taivaan, joten voit vaihtaa sen merkitsemättä johonkin ohjelmassa olevaan taivaaseen.

Kaikkien hauskojen ja älykkäiden toimintojen lisäksi Luminar 4 on kokonaisvaltainen kuvanmuokkausohjelma, joka sisältää raakamuuntimen ja monia samoja mahdollisuuksia valon, kontrastin, terävyyden, kohinan ja värien säätämiseen kuin muutkin ohjelmat. Lisäksi se helpottaa organisointia.

Video: Skylum Luminar 4:n käyttö

Seuraavassa videossa näytetään, miten ohjelmaa käytetään. Käymme läpi joitakin älykkäitä toimintoja. Näet muun muassa miten voit helposti ja nopeasti vaihtaa taivaan ja parannella muotokuvia.

Näin saat täyden Luminar 4 -versiosi

Napsauta tämän sivun yläosassa olevaa Lataa Luminar 4 -painiketta. Se vie Skylumin sivulle, johon kirjoitat nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja napsautat komentoa Submit. Sitten saat sähköpostiviestin, jossa tilaus vahvistetaan.

Tämän jälkeen saat sähköpostissa linkin ohjelman lataamiseen Macille tai Windowsille. Tästä viestistä löydät myös aktivointikoodisi, jota tarvitset asentaessasi ohjelmaa.

Syötä asennuksen aikana sähköpostiosoitteesi ja napsauta Start Luminar 4. Napsauta sitten Activate ja kirjoita sähköpostiosoitteesi ja aktivointikoodisi, jonka sait sähköpostitse. Napsauta Activate.

Jos et saa sähköpostia, tarkista roskapostikansio tai sähköpostiohjelman muut kansiot. Viesti voi esimerkiksi päätyä Tarjoukset-välilehdelle. Voit myös käyttää sähköpostiohjelman hakutoimintoa ja hakea "Skylum", jolloin viestit tulevat näkyviin.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.