Järjestelmä- ja peilijärjestelmäkameroissa on runsaasti säätömahdollisuuksia, jotka voidaan mukauttaa kuvauskohteen mukaan. Kattava kamerakoulu-videosarja auttaa sinua saamaan kaiken irti kamerastasi. Sarjassa käydään läpi kaikki tärkeimmät asetukset, ja nyt siihen on lisätty 24 uutta videota, jotka tekevät sinusta entistä paremman valokuvaajan.

Videot on jaettu moduuleihin, ja nyt sarjaan on lisätty kolme uutta moduulia, joissa käydään läpi kameran kuvausohjelmat, valotusasetukset ja automaattitarkennus. Niiden ohjeilla saat paremmin valaistuja kuvia, joiden ilme on juuri sellainen kuin haluat ja terävyys on täydellinen. Moduulit koostuvat oppitunneista, joissa näytetään, miten yksittäisiä toimintoja säädetään ja käytetään.

Videoissa käydään läpi kuuden eri kameramerkin toiminnot, joten niistä on hyötyä useimmille kuvaajille. Kamerakoulun kolme uutta moduulia ovat katsottavissa alla.

Katso Moduulien 1 ja 2 videot täältä.

Moduulin 3 sisältö

Moduulin 3 seitsemän videota näyttävät, mihin ohjelmavalitsimen eri kohtia käytetään ja milloin kameran eri ohjelmia kannattaa käyttää. Ei ole yhdentekevää, mitä ohjelmaa käytetään esimerkiksi urheilun ja muotokuvien kuvaukseen.

Katso Moduulin 3 seitsemän oppituntia täältä

Moduulin 4 sisältö

Yhdeksässä videossa esitellään toimintoja, jotka vaikuttavat valotukseen ja kuvien ilmeeseen. Ne sisältävät tietoa muun muassa aukosta, valotusajasta ja ISO-arvosta sekä siitä, miten valokuvien valoisuutta voidaan hallita.

Katso moduulin 4 yhdeksän oppituntia täältä

Moduulin 5 sisältö

Moduulin 5 kahdeksalla oppitunnilla käydään läpi kameran automaattitarkennuksen asetukset. Ne kertovat muun muassa, miten eri toimintoja voidaan käyttää täydellisen terävyyden saavuttamiseksi.

Katso Moduulin 5 kahdeksan oppituntia täältä

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.