Nyt saat kokoelmaasi viisi uutta aihekorttia. Kukin kortti käsittelee tiettyä kuvauskohdetta, ja korteista saat vinkkejä ja suosituksia perusasetuksiin, kuten aukko, valotusaika ja ISO-arvo.

Lataa kaikki aihekortit täältä

Aihekortit ovat PDF-muodossa ja puhelimelle mukautettuja, joten tekstin lukemiseksi ei tarvitse zoomata ja vierittää. Voit tietenkin käyttää aihekortteja myös tabletilla ja tietokoneella tai tulostaa ne.

Aihekorttien tallentaminen iPhoneen

Aihekortit on suunniteltu sopimaan puhelimen näyttöön, ja ne voi tallentaa helposti, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä.

iPhonessa suosittelemme, että tallennat aihekortit Applen omaan Kirjat-sovellukseen. Sovelluksen kirjastossa voit luoda kansion tai kokoelman aihekorteillesi. Jos haluat tallentaa aihekortin Kirjat-sovellukseen, lataa aihekortti Safari-verkkoselaimen kautta puhelimeesi. Napsauta kuvaketta, jossa on laatikko ja ylöspäin osoittava nuoli. Valitse sitten Kirjat, niin aihekortti tallennetaan sovelluksen kirjastoon. Jos luot aihekorttikokoelman, voit siirtää kortin sinne.

Aihekorttien tallentaminen Android-puhelimeen

Android-puhelimessa aihekortti tallennetaan yleensä Lataukset-kansioon, kun olet ladannut sen puhelimeen Etunurkasta. Voit käyttää tiedostoja puhelimen mukana toimitetulla tiedostonhallintasovelluksella tai ladata Files by Google -sovelluksen täältä.

Esimerkiksi Files by Google -sovelluksessa voit myös siirtää aihekortteja toiseen kansioon. Android-puhelimessasi on yleensä mukana tuleva pdf-tiedostojen lukija. Muussa tapauksessa voit käyttää Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, jonka voit ladata täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.