Uudet järjestelmäkamerat ovat erittäin kehittyneitä ja niissä on runsaasti säätömahdollisuuksia. Kun hallitset säädöt, pystyt ottamaan entistä parempia kuvia.

Siksi olemme luoneet Kamerakoulu-videosarjan, jossa käymme läpi kameran painikkeita ja toimintoja, jotta opit tuntemaan ne ja voit käyttää kameraasi mahdollisimman hyvin.

Kamerakoulu on jaettu pääaiheiden mukaan erilaisiin moduuleihin. Nyt saamiesi neljän viimeisen moduulin jälkeen Kamerakoulu on valmis.

Näissä neljässä moduulissa on yhteensä 19 uutta oppituntia, joissa opit muun muassa säätämään kamerasi itsellesi sopivaksi niin, että voit valita tietyt asetukset nopeasti. Käymme läpi esimerkiksi video- ja salama-asetukset.

Koko koulu koostuu yhdeksästä moduulista, joissa on yhteensä 58 oppituntia. Videoissa käymme läpi eri kameramerkkien toimintoja ja painikkeita, jotta kaikki voivat osallistua.

Katso kaikki kamerakoulun oppitunnit täältä

Katso tästä, mitä pakettiin sisältyy.

Moduulin 6 sisältö

Tässä käsitellään kameran värintoistoa, ja käymme läpi muun muassa valkotasapainon, kuvatyylien ja tehosteiden säätämisen.

Katso moduulin 6 neljä oppituntia täältä

Moduulin 7 sisältö

Tämän moduulin viidellä oppitunnilla opit mukauttamaan kameran itsellesi sopivaksi ja hallitsemaan sitä nopeammin. Katso, miten voit ohjelmoida painikkeita, tehdä omia ohjelmia ja valikoita ja mukauttaa esimerkiksi kameran ääniä.

Katso moduulin 7 viisi oppituntia täältä

Moduulin 8 sisältö

Tässä moduulissa käymme viidellä oppitunnilla läpi eri toimintoja, kuten kuvausnopeuden, eli miten monta kuvaa kamera ottaa sekunnissa, suljintyypit, kuvanvakaimen ja paljon muuta.

Katso moduuli 8:n viisi oppituntia täältä

Moduulin 9 sisältö

Kamerakoulun viimeisessä moduulissa saat tietoja kameran salama-asetuksista. Näet esimerkiksi, miten salaman tehoa säädetään. Lisäksi käsittelemme tärkeimpiä videokuvaukseen liittyviä seikkoja.

Katso moduulin 9 viisi oppituntia täältä

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.