Aihekorttien ansiosta valokuvausapu ei ole koskaan taskuasi kauempana. Korteissa on ohjeita konkreettisista kuvauskohteista, jotta tiedät, mitä asioita tarvitset ja miten ryhdyt tehtävään.

Olemme luoneet aihekortit, jotta voit käyttää niitä puhelimella ilman asiakirjojen hakua, selaamista ja zoomaamista. Kaikki on koottu yhteen näyttöön. Saat muun muassa suosituksiamme aukon, valotusajan ja ISO-arvon valintaan. Kaikki tiedot ovat salamannopeasti luettavissa.

**Tutustu kameraasi Kamerakoulu-videosarjassa.

Voit siis tallentaa aihekorttikokoelman helposti suoraan puhelimeen, jolloin ne ovat aina mukanasi. Voit tietenkin myös tallentaa ja katsella niitä tabletilla tai tietokoneella tai tulostaa ne.

Voit ladata aihekortit napsauttamalla kunkin aihekortin vieressä olevaa vihreää painiketta. Tulevaisuudessa lisäämme jatkuvasti uusia kortteja, jotka voit tallentaa kokoelmaasi.

Näin tallennat aihekortit iPhoneen

Aihekortit on suunniteltu sopimaan puhelimen näyttöön, ja voit tallentaa kortit nopeasti, jotta ne ovat helposti saatavilla.

iPhonessa suosittelemme, että tallennat aihekortit Applen omaan Kirjat-sovellukseen. Sovelluksen kirjastossa voit luoda kansion tai kokoelman aihekorteillesi. Jos haluat tallentaa aihekortin Kirjat-sovellukseen, lataa aihekortti Safari-verkkoselaimen kautta puhelimeesi. Napsauta kuvaketta, jossa on laatikko ja ylöspäin osoittava nuoli. Valitse sitten Kirjat, niin aihekortti tallennetaan sovelluksen kirjastoon. Jos luot aihekorttikokoelman, voit siirtää kortin sinne.

Aihekorttien tallentaminen Android-puhelimeen

Android-puhelimessa aihekortti tallennetaan yleensä Lataukset-kansioon, kun olet ladannut sen puhelimeen Etunurkasta. Voit käyttää tiedostoja puhelimen mukana toimitetulla tiedostonhallintasovelluksella tai ladata Files by Google -sovelluksen täältä.

Esimerkiksi Files by Google -sovelluksessa voit myös siirtää aihekortteja toiseen kansioon. Android-puhelimessasi on yleensä mukana tuleva pdf-tiedostojen lukija. Muussa tapauksessa voit käyttää Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, jonka voit ladata täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.