Aihekorttimme ovat olleet erittäin suosittuja, ja olemme nyt laatineet kymmenen uutta taskukokoista korttia, jotka sisältävät vinkkejä ja asetuksia.

Kukin kortti käsittelee yhtä aihetyyppiä, ja niiden avulla saat kohteista entistä parempia kuvia. Kortit sisältävät myös neuvoja varusteiden valintaan sekä suosituksia aukon, ISO-arvon ja valotusajan säätämisen lähtökohdaksi.

Lataa e-kirja, jonka avulla saat parempia kuvia puhelimella.

Aihekortit on laadittu sellaisiksi, että niitä voidaan tarkastella älypuhelimella ilman selaamista, zoomaamista ja pyyhkäisemistä.

Aihekorttikokoelma voidaan siis helposti tallentaa suoraan puhelimeen, jolloin ne ovat aina mukana. Korttien tallennus ja lukeminen onnistuvat luonnollisesti myös tabletilla ja tietokoneella, ja ne voidaan tulostaa.

Voit ladata aihekortit napsauttamalla kunkin aihekortin vieressä olevaa vihreää painiketta.

Lataa aiemmat aihekortit täältä.

Näin tallennat aihekortit iPhoneen

Aihekortit on suunniteltu sopimaan puhelimen näyttöön, ja voit tallentaa kortit nopeasti, jotta ne ovat helposti saatavilla.

iPhonessa suosittelemme, että tallennat aihekortit Applen omaan Kirjat-sovellukseen. Sovelluksen kirjastossa voit luoda kansion tai kokoelman aihekorteillesi. Jos haluat tallentaa aihekortin Kirjat-sovellukseen, lataa aihekortti Safari-verkkoselaimen kautta puhelimeesi. Napsauta kuvaketta, jossa on laatikko ja ylöspäin osoittava nuoli. Valitse sitten Kirjat, niin aihekortti tallennetaan sovelluksen kirjastoon. Jos luot aihekorttikokoelman, voit siirtää kortin sinne.

Aihekorttien tallentaminen Android-puhelimeen

Android-puhelimessa aihekortti tallennetaan yleensä Lataukset-kansioon, kun olet ladannut sen puhelimeen Etunurkasta. Voit käyttää tiedostoja puhelimen mukana toimitetulla tiedostonhallintasovelluksella tai ladata Files by Google -sovelluksen täältä.

Esimerkiksi Files by Google -sovelluksessa voit myös siirtää aihekortteja toiseen kansioon. Android-puhelimessasi on yleensä mukana tuleva pdf-tiedostojen lukija. Muussa tapauksessa voit käyttää Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa, jonka voit ladata täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.