Nyt voit ladata uuden e-kirjamme, joka opastaa opastaa kuvauslaitteiston valinnassa ja käytössä, jotta saisit entistä paremmin onnistuneita ja uniikkeja valokuvia.

Kokeile myös: Lataa taskuopas kuvausretkiä varten

Tämän kätevän pienen opaslehtisen, aiheina ovat mm. valotusaukko, suljinaika ja valonmittaus.

Säästä samalla rahaa

Käymme läpi erilaisia nimityksiä ja lyhenteitä, joita on esimerkiksi objektiiveissa, ja kerromme erilaisista mahdollisuuksista saada teräviä, kauniita ja ainutlaatuisia kuvia lisävarusteita käyttäen.

Lue myös: Kuvasommittelun tärkeimmät lainalaisuudet

Kun hallitset lisälaitteiden käyttötavat, voit myös säästää rahaa, sillä kun tarvitset uusia kuvauslaitteita, et tule ostaneeksi niitä enemmän kuin mitä tarvitset.

E-kirja on pdf-muodossa, joten voit ladata sen omalle tietokoneellesi, tabletille tai älypuhelimelle ja lukea sen niillä.

Katso myös videosarja: Näin ikuistetaan 10 hienointa luonnonilmiötä

Uuden e-kirjan sisällön esittelyä

Suotimet Lue ohjeet mehevämpiin väreihin, nappivalotuksiin ja liiketehosteisiin, kun objektiivin eteen on kiinnitettynä polarisaatio-, harmaa- tai liukuvärisuodin.

Objektiivit Tässä osiossa näytämme muun muassa, kuinka saadaan teräviä kuvia sekä objektiivin automaattitarkennus toimimaan entistä nopeammin.

Jalustat Jalustalta voidaan luoda kauniita tehosteita pitkillä suljinajoilla ja sommitella kuva huolella, mutta sillä on myös muita etuja, joista kerromme e-kirjassa.

Telejatkeet Telejatkeiden ja loittorenkaiden avulla voi säästää rahaa, koska niitä käyttämällä saa telen ja makron edullisesti, ja sovittimet mahdollistavat myös vanhojen objektiivien käytön.

Salama Ulkoinen salama ei ole vain valonlähde pimeän aikaan, vaan sen avulla voi saada paremman taustan muotokuviin sekä pysäyttää kuvan liikkeen. Autamme sinua asetusten teossa.

Lataa e-kirja napsauttamalla LATAA-painiketta sivun yläosassa.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.