Asiantuntijamme ovat koonneet erikoispaketin, joka on täpötäynnä oppaita, vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla saat kaiken irti kauniista luonnosta ja maisemista. Pakettiin sisältyy taskuopas, e-kirja, katsaus hyvistä kuvauspaikoista ja 12 videota.

Katso myös suuri lintukuvapakettimme

Tästä näet, mitä pakettiin sisältyy.

Taskuopas maisemavalokuvauksesta

Saat oppaan, jossa on maisemakuvaukseen liittyviä vinkkejä ja kamera-asetuksia, jotka voit tallentaa tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimeen. Taskuopas on luottokorttikokoa, joten voit säilyttää sen lompakossa tai laittaa sen kameralaukkuun. Kun tulostat oppaan A4-paperille, voit leikata ja taittaa sen kokoon.

Täältä löydät lisää taskuoppaita

E-kirja: Maisemavalokuvauksen opas – 2021

Suuri maisemakuvauksen e-kirjamme oli yksi vuoden 2020 suosituimmista e-kirjoista. Laadimme päivitetyn version, jossa on uusia artikkeleita, uusia välineitä ja lisää vinkkejä upeiden kuvien ottamiseen luonnossa.

Katsaus: Parhaat vesikuvauspaikat

Vesi tekee maisemakuvissa ihmeitä. Kerromme vinkkejä parhaista paikoista tämäntyyppisten maisemien valokuvaamiseen. Olemme etsineet kuvauskohteita ympäri maata, joten niitä on myös sinun lähettyvilläsi.

Videot: Katso luontovalokuvaajan olan yli

Voit myös ladata 12 videota, joissa luontovalokuvaaja Morten Hilmer valokuvaa maisemia ja villiä luontoa Suomessa. Matkan aikana hän kertoo kuvausvälineistään ja jakaa vinkkejä muun muassa sommittelusta ja kameran asetuksista. Videot muodostavat kolmannen kauden Digikuvan sarjasta Seasons, jossa voit seurata Morten Hilmeriä, kun hän ottaa luontokuvia Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Lue kameran asetuksista e-kirjasta "Saa kaikki irti kamerastasi"

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.