Digikuvan tilaajana saat käyttöösi e-kirjan, jossa on vinkkejä luontokuvauskohteiden löytämiseen ja kameran käyttöön. Olemme keränneet parhaat luontokuvausaiheiset juttumme maisemista, vesistöistä ja eläimistä, joita löytyy Pohjolan luonnosta.

Kirja vie lukijansa muun muassa Norjan Lofooteille, joka on kuuluisa upeista maisemistaan. Menimme sinne kameralaitteinemme ja drooneinemme, ja e-kirjassa on matkamme satoa, ja lisäksi jaamme vinkkejä matkamme varrella.

Kameradronit ovat tarjonneet uusia mahdollisuuksia kauniiden maisemakuvien ottamiseen. Tässä dronikuva Lofooteilta, ja lisää on e-kirjassa.

Katso videosarjamme 10 hienointa luonnonilmiötä, jossa maisemakuvaaja Mads Peter Iversen kertoo kymmenestä luonnonilmiöstä ja siitä, kuinka hän löytää ne ja saa niistä upeita kuvia.

Vinkit eläinten kuvaamiseen

Kerromme myös mielenkiintoisista villieläimistä, joita voi kuvata ympäri vuoden. Lue, mistä eläimet löytyvät ja mistä asioista kuvaajan on oltava tietoinen.

Samalla annamme vinkit luontokuvien käsittelyyn. Kerromme, miten pääkohde saadaan erottumaan mm. maalaamalla sen yksityiskohdat paremmin esiin ja kuinka kuvista poistetaan kohina.

Opas: olennaisimmat kamera-asetukset.

E-kirjan latausohje

E-kirjamme on täynnä vinkkejä kuvauskohteiden löytämiseen ja kameran käyttämiseen, kun kuvataan maisemia, vesistöjä ja villieläimiä.

E-kirja on 31-sivuinen pdf-julkaisu, joten voit tallentaa ja lukea sitä niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Olemme tehneet e-kirjan Digikuvan tilaajille, joilla on käyttäjäprofiili. He voivat ladata sen ilmaiseksi Etunurkasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.