Valokuviausharrastajana häät ja muut perhejuhlat ovat loistava tilaisuus saada paljon hauskoja, jännittäviä ja kauniita kuvia kotona, ja kuvaaja saa myös runsaan yleisön kuvilleen.

Tässä 34-sivuisessa oppaassa on sarja hää- ja juhlakuvausartikkeleita, joiden avulla saat kaiken hyödyn irti suuresta päivästä kuvaajana.

>Tilaajana voit ladata itsellesi myös maisemakuvausaiheisen e-kirjamme

Näin saadaan ryhmäkuvat onnistumaan

E-kirjassa käsittelemme kuvauksen valmistelua, laitteita ja kuvankäsittelyä, ja mukana on myös paljon vinkkejä virallisiin häävalokuviin, ryhmäkuviin, puhekuviin jne. Vinkkejä voidaan soveltaa häiden, syntymäpäivien ja muiden juhlien kuvaamiseen.

E-kirja tarjoaa yleiskatsauksen kaikkeen, mitä kuvaajan on muistettava häitä edeltävästä viikosta aina juhlien päättymiseen, jotta saisit koko tapahtuman talteen mahdollisimman hyvin ja sinulla olisi myös hauskaa.

Kirjaan on koottu vinkkejä kokeneilta hääkuvaajilta sekä tietoa kamera-asetuksista ja siitä, miten saada hääpari näyttämään mahdollisimman hyvältä ympäristöstä riippumatta. Keromme turvalliset kuvausasetukset, joten sinä voit keskittyä vain oikean hetken ikuistamiseen.

>Etkö ole tilaajamme? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat e-kirjan maksutta

Vinkit hyviin hääkuviin Lightroomilla

Annamme myös poseeraus- ja seisoma-asentovinkkejä morsiusparille, ja lisäksi voit lukea haastattelun maailman kuuluisimpiin kuuluvasta hääkuvaajasta, jonka mukaan on nimetty eräs valokuvaustekniikka.

E-kirja sisältää myös laitevinkkejä. Kerromme esimerkiksi, mitkä objektiivit toimivat parhaiten juhlakuvauksessa.

Mukana on mm. Lightroom-kurssi asetuksista, joilla saadaan sopiva valoisuus, runsaasti sävyjä ja täydelliset värit kuviin morsiusparista tai vieraista.

E-kirja on PDF-muodossa, joten sen voi ladata sekä lukea sitä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.