Valokuvien parantaminen ei voisi olla helpompaa kuin Photolemur 3:lla, joka toimii sekä Mac- että Windows-koneissa. Avaa kuva ohjelmassa, niin se alkaa analysoida kuvan monia ominaisuuksia, ja muutaman sekunnin kuluttua mm. värit, kontrasti ja valoisuus on käsitelty.

> Tilaajana voit ladata maisemakuvausaiheisen e-kirjan itsellesi.

Ohjelman tekoäly osaa hommansa hämmästyttävän hyvin, joten jos et tiedä, kuinka parantelisit valokuviasi – vieläpä helposti – niin Photolemur on erinomainen valinta.

Alla näkyy alkuperäinen kuva vasemmalla, kun taas oikeanpuoleista kuvaa on käsitelty tekoälyn avulla Photolemur 3 -ohjelmassa. Voit vertailla käsiteltyä ja käsittelemätöntä kuvaa siirtämällä viivaa.

Digikuvan tilaajana saat täyden version ohjelmasta, jonka arvo on 35 euroa, eikä se maksa sinulle senttiäkään lisää. Ohjelma ei vanhene, joten voit käyttää sitä tietokoneellasi niin kauan kuin haluat.

Alla oleva video esittelee ohjelman käytön pääpiirteittäin.

Photolemur 3 korjaa kuvan virheet

Esimerkiksi Lightroomissa ja Photoshopissa on paljon erilaisia toimintoja ja säätimiä, mutta Photolemur on paljon yksinkertaisempi: ohjelma käsittelee kuvat ainoastaan tekoälyn avulla.

Photolemur 3 pystyy muun muassa luomaan värejä, parantamaan terävyyttä, vähentämään utuisuutta, korjaamaan optiset virheet, poistamaan kuvakohinaa ja muokkaamaan kasvoja – sekä tietysti säätämään valoisuutta, värejä ja kontrastia.

Sitä voidaan käyttää myös Lightroomin ja Photoshopin kanssa liitännäisenä, jolloin kuvat voidaan lähettää suoraan esim. Lightroomista Photolemur 3:n automaattiseen lisäkäsittelyyn ja vielä takaisinkin.

Näin Photolemur 3 toimii Lightroomin ja Photoshopin kanssa

Jos haluat käyttää ohjelmaa laajennuksena eli liitännäisenä, tämä on tehtävä järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksin. Tee se napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ohjelman kuvaketta ja valitsemalla vaihtoehto Suorita järjestelmänvalvojana.Napsauta sitten Kyllä.

Napsauta ohjelman avauduttua tekstiä PHOTOLEMUR 3 jonka alapuolella lukee Asenna laajennukset.... Napsauta sitten komentoa Asenna niiden ohjelmien kohdalta, joita haluat käyttää Photolemurin kanssa, ja napsauta Valmis.

Tämän jälkeen voit lähettää Photoshopista kuvan Photolemur 3:een käyttäen valikkokomentoja Suodin, Skylum Software ja Photolemur 3.... Lightroomissa pitää valita kuva sekä komennot File, Export with Preset ja Open original images kohdassa Photolemur 3.

> Tilaajana voit katsella Lightroomin peruskurssin tästä.

Photolemur 3:n asennusohje

Sinun on oltava Digikuvan tilaaja ja kirjautua sisään Etunurkkaan voidaksesi ladata ohjelman.

Napsauta komentoa LATAA PHOTOLEMUR 3 sivun yläosasta, niin pääset Skylumin sivuille, jossa kysytään nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Annettuasi ne valitse lähetä eli Submit. Saat pian sähköpostiviestin, jossa on linkki ohjelman lataustiedostoon sekä Macille että Windowsille.

Tässä sähköpostissa on myös aktivointikoodisi, jota tarvitset ohjelman asentamisen ja ensimmäisen käynnistämisen jälkeen. Napsauta Aktivoi sarjanumeron avulla sekä syötä aktivointikoodi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos et saa sähköpostiviestejä, tarkista roskapostikansiot ja muut sähköpostiohjelmasi kansiot. Viestit voivat mennä esimerkiksi mainoskansioon. Voit myös käyttää sähköpostiohjelman hakutoimintoa ja etsiä hakusanalla Skylum.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.