Monet ammattivalokuvaajat hiovat raakakuvat huippuunsa Capture One Prolla. Tämä johtuu muun muassa siitä, että käyttöliittymä voidaan mukauttaa käyttäjän tarpeisiin, jolloin eniten käytetyt työkalut löytyvät aina yhdestä paikasta.

Capture One Prosta on saatavana sekä Windows- että Mac-versio, ja ohjelman avulla voidaan säätää kuvien yksittäisiä värejä erittäin tarkasti, ja maskien ja tasojen avulla voidaan tehdä säätöjä, jotka vaikuttavat vain kuvan haluttuihin osiin.

Olemme yhdessä Capture Onen kanssa tehneet Capture One Pro 20:stä erityisversion, jossa on yli 80 kuvatyylin bonuspaketti, joka ei tule maksamaan sinulle senttiäkään ylimääräistä.

Kokeile Capture One Pro 20:tä 30 vuorokautta

Tyylit ovat esiasetuksia säätökokonaisuuksista, joita voidaan lisätä kuviin parilla napsautuksella. Tällä tavalla voidaan tuoda samaan sarjaan kuuluville kuville yhtenäinen kuvailmaisu ja värimaailma, ja lisämuokkauksia on helppo tehdä tarvittaessa.

Styles tarkoittaa kuvatyylejä eli esiasetuksia, joita sovelletaan kuviin yhdellä napsautuksella. Vasemmalla on alkuperäinen kuva, ja oikealla siihen on lisätty yksi Latitude | Pacific -paketin esiasetuksista.

Capture One Pro 20:n erikoisversiossa on 81 esiasetusta, jotka on jaettu seitsemään Style Packs -pakettiin. Jos ostat paketit erikseen, ne maksavat yli 400 euroa, mutta Digikuvan tilaajana saat Capture One -ohjelman erikoisversion 349 eurolla ja esiasetukset eli kuvatyylit ilmaiseksi.

Capture One Pro 20 -ohjelmaa voi ensiksi kokeilla – tosin ilman esiasetuksia. Capture Onen kotisivuilta voi ladata ja asentaa ilmaisen koeversion.

Erikoisversion Style Packs -paketit:

Napsauta haluamasi paketin otsikkoa, niin saat lisätietoa Capture Onen sivuilta.

Film Styles – 15 esiasetusta, jotka jäljittelevät vanhojen filmityyppien värejä, kontrastia ja pintarakennetta.

Cinematic Styles – 18 esiasetusta, joihin on haettu innoitusta elokuvista.

Black & White Styles – 18 mustavalkoista kuvatyyliä.

Latitude | Deep Forest – Kahdeksan kuvatyyliä, jotka lisäävät kuviin mystisyyden tuntua.

Latitude | Sunbound – Kahdeksan kuvatyyliä, jotka lisäävät kuviin lämpöä ja syvyyttä.

Latitude | Pacific – Valokuvaaja John Schell on tehnyt seitsemän kuvatyyliä, joihin hän on hakenut inspiraatiota rakastamistaan Yhdysvaltain länsirannikon surffauspaikoista.

Latitude | Infinite Peaks – Seitsemän valokuvaaja Bryan Minearin tekemää esiasetusta, joihin hän on hakenut inspiraatiota suosikkikuvauspaikoistaan.

Tässä esimerkki Latitude | Deep Forest -paketin kuvatyyleistä, jotka ovat niinikään Capture One Pro 20:n erikoisversiossa.

Näin saat hankittua Capture One Pro 20:n

Osta yli 400 euron arvoinen, 81 esiasetusta sisältävä Capture One Pro 20:n erikoisversio painamalla Osta-painiketta. Näin pääset Capture Onen sivuille ja erikoistarjoukseen.

Katso Capture One Pro -opasvideomme

Olemme tehneet kaksi videota, jotka auttavat sinua ohjelman käytön aloittamisessa.

Toisessa näytämme, kuinka kuvia tuodaan ohjelmaan, ja toisessa videossa tarkastellaan ohjelman perusominaisuuksia ja kuvankäsittelysäätöjä.

Samalla näet muun muassa, kuinka valoisuutta ja värejä voidaan säätää, ja lisäksi näytämme, kuinka käytetään tyylejä, personoidaan käyttöliittymä ja viedään valmiit kuvat ohjelmasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.