Photoshop tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia nostaa kuvat aivan uudelle tasolle. Hienoilla muokkauksilla voidaan luoda uskottava kuva ,joka joko näyttää todellisuuden tai käsittelee sitä villisti.

Kokosimme tähän kolme kurssia, joilla tehosteista otetaan kaikki irti. Opit siis käyttämään ohjelman edistyksellisiä toimintoja uskottavien manipulaatioiden tekemiseen.

1. Leiki perspektiivillä Photoshopissa

Ensimmäisellä kurssilla opitaan muuttamaan kuvan mittasuhteet täysin. Erikoistoiminnon avulla esimerkiksi arkkitehtuuri- tai maisemakuvasta voidaan tehdä kuutio, mistä syntyy upea vaikutelma.

Koko kurssi on täällä.

2. Lyhyellä valotusajalla

Jos otat kuvia, joiden valotusaika on useita sekunteja tai minuutteja, taivaalla olevat pilvet venyvät vaikuttaviksi raidoiksi ja vesipinnoista tulee silkinpehmeitä, koska kaikki liike pehmenee ja haipuu. Photoshopissa voit jäljitellä tätä haipumista myös lyhyillä valotusajoilla otetuissa kuvissa.

Koko kurssi on täällä.

3. Tee vaikuttava tekstitehoste

Kuvasta tulee helposti tylsä, jos siihen vain lisätään teksti. Jos siihen kuitenkin lisätään myös hyvä heijaste, se voi näyttää vaikuttavalta leikekirjan kannessa tai kotisivulla. Näytämme nyt, miten syntyy hieno tekstitehoste.

Koko kurssi on täällä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.