Photoshopissa on lähes rajattomat mahdollisuudet nostaa kuvat uudelle tasolle. Ohjelmassa voi tehdä kaikkea värien ja valon tarkasta säädöstä uskomattomiin kuvanmuokkauksiin.

E-kirjassa on lukuisia vaiheittaiset ohjeet sisältäviä oppaita, jotka auttavat kuvankäsittelyssä. Kirjassa käsitellään muun muassa vinon horisontin korjausta sekä sumun lisäämistä kuvaan tunnelmaa luomaan.

Katso myös:Lue kaikki uusimmat valokuvausvälineiden arvostelut ja katso kameroilla ja objektiiveilla otetut testikuvat täältä.**

Näytämme myös, miten Photoshopissa voidaan piristää maisemaa, niin että siitä tulee kiehtovampi katsella. Alla oleva valokuva on yksi kirjassa parannettavista kuvista. Vasemmalla on alkuperäinen kuva ja oikealla säädetty versio. Vedä keskiviivaa nähdäksesi enemmän molemmista kuvista.

Kerromme, miten saat kuvattua entistä parempia muotokuvia, upeita auringonlaskuja ja paljon muuta. E-kirjassa on myös 50 hyödyllistä vinkkiä, joiden avulla saat upeita tuloksia entistä nopeammin.

E-kirja on PDF-muodossa, joten sen voi tallentaa tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimeen. Se on lisäksi erityisen helppolukuinen älypuhelimella ja tabletilla käytettäessä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.