Täältä voit ladata paketin, jonka sisältämät kymmenen tehostetta voit helposti lisätä omiin valokuviisi. Tehosteet on luotu esiasetusten avulla, ja ne sisältävät useita Lightroomin säätöjä, jotka voidaan lisätä kuviin yhdellä napsautuksella.

Sinun tarvitsee vain ladata esiasetuspaketti ja tuoda se Lightroomiin, minkä jälkeen voit käyttää kaikkia säätöjämme omissa valokuvissasi. Paketissa on muun muassa tehosteita, jotka muuttavat valokuvat kontrastikkaiksi mustavalkokuviksi, ja tehosteita, jotka säätävät värejä niin, että niistä tulee esimerkiksi viileämpiä, lämpimämpiä tai hillitympiä.

Alla olevassa videossa näytetään, miten kymmenen esiasetusta vaikuttavat.

Näin käytät esiasetuksia

Kun olet ladannut esiasetukset sisältävän zip-tiedoston ja tallentanut sen esimerkiksi työpöydällesi, voit asentaa sen Lightroomiin valitsemalla File-valikon kohdan Import Develop Profiles and Presets....

Sen jälkeen löydät uudet esiasetukset Develop-moduulista, jossa ne ovat vasemmalla puolella olevan Presets-paneelin User Presets -kohdassa. Napsauttamalla esiasetusta voit käyttää sen säätöjä valitsemaasi kuvaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.