ON1 Effects 2020

Käyttöjärjestelmä: Windows & macOS

Ladattavissa 31.5.2021 saakka.

ON1 Effects -tehosteen lisääminen valokuvaan vie vain muutaman sekunnin: napsauta vain yhtä 311:sta esiasetuksesta (preset), ja kuvan valoisuus värit ja muu ulkoinen ilme muuttuvat.

Olemme tehneet yhteistyötä ON1:n kanssa, jotta Digikuvan tilaajat saisivat täysversion ON1 Effects 2020 -ohjelmasta vaikka loppuiäkseen. Normaalihinta on noin 53 euroa. Voit kuitenkin ladata ohjelman vain rajoitetun ajan.

Oikeanpuoleiseen kuvaan on lisätty lämpimämpi sävy, heikompi kontrasti ja valoheijastuksia. Vedä viivaa ja vertaile alkuperäistä ja käsiteltyä.

Toimii myös Lightroomin ja Photoshopin liitännäisenä

Ohjelman esiasetukset on jaettu 21 luokkaan, ja kun olet valinnut yhden niistä, voit myöhemmin hienosäätää lopputulosta mm. liukusäätimillä. Voit myös tehdä omia esiasetuksia.

Voit käyttää ON1 Effects 2020 -ohjelmaa joko erillisenä ohjelmana tai Lightroomin ja Photoshopin laajennuksena sekä käyttää valokuvaa ON1:ssä ja tuoda sen takaisin.

Video: Näin toimii ON1 Effects 2020

Tällä videolla näytämme, kuinka ON1 Effects 2020 -käyttöliittymä toimii ja kuinka ohjelmalla voidaan nopeasti saada hyviä tuloksia.

Hanki ON1 Effects 2020:n täysversio näin

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.