Excire Search 1.4

Lightroom Classic -liitännäinen

Käyttöjärjestelmä: Windows ja Mac (vaatii Lightroom Classicin)

Täysi elinikäinen versio

Ladattavissa 18.7.2022 saakka

Katso ohjeet ohjelman lataamiseen sivun alareunasta

Kuviin liitettyjen hakusanojen avulla oikeiden kuvien löytäminen on paljon helpompaa. Lightroomissa hakusanojen lisääminen koko kuvakokoelmaan on kuitenkin melkoinen tehtävä. Tavallisesti kuva on merkittävä ja kirjoitettava tai napsautettava sitä vastaavat hakusanat ennen seuraavaan kuvaan siirtymistä.

Excire Search 1.4 -liitännäinen helpottaa työtä. Se analysoi kaikki Lightroomissa olevat valokuvat ja selvittää tekoälyn avulla niiden sisällön. Tämän jälkeen Excire Search antaa kuville englanninkieliset hakusanat, joiden avulla ne löytyvät helposti liitännäisessä.

Tunnistaa kuvauskohteet

Excire Search tunnistaa esimerkiksi polkupyörät, puut, rakennukset ja paljon muuta. Lisäksi se tunnistaa värit, minkä ansiosta voidaan hakea tiettyä väriä sisältäviä valokuvia. Excire Search pystyy löytämään kuvista myös henkilöt, ja ohjelmalla voidaan helposti hakea tiettyjä ikäryhmiä, kuvassa olevaa henkilömäärää jne.

Katso myös: Tutustu kameraasi Kamerakoulu-videosarjassa.

Excire Search voi automaattisesti siirtää hakusanat Lightroomin avainsanoihin, jolloin voit tehdä hakuja Lightroomissa ja hakusanat pysyvät vietäessä kuvien mukana.

Olemme tehneet sopimuksen Exciren kehittäneen saksalaisyrityksen kanssa, joten Digikuvan tilaajana saat Excire Search 1.4:n täysin ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Exciren sivulla.

Video: Excire Search 1.4:n käyttö

Alla olevalla videolla näytämme, miten kuvakokoelmaan lisätään hakusanoja ja miten halutut valokuvat voidaan Excire Searchin avulla löytää Lightroomissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.