ACDSee Photo Studio -ohjelmassa on erinomainen järjestelyosio, paljon moderneja muokkausvaihtoehtoja ja hyvä raakamuunnin, kuten Lightroomissa. Käytettävissä ovat myös säätötasot sekä erilaiset älykkäät työkalut, kuten Photoshopissa.

Se on myös mainio liitännäinen muihin ohjelmiin. ACDSee Photo Studio on myös kuvankatseluohjelma, jonka avulla on helppo nähdä suuri kuvakokoelma ja lajitella parhaat ennen käsittelyä sillä tai jollain muulla ohjelmalla.

Olemme tehneet sopimuksen ACDSee:n kanssa, ja nyt tilaajamme saavat noin 70 euron arvoisen ACDSee Photo Studio Ultimate 2018:n käyttöönsä vuodeksi ilman eri maksua.

ACDSee Photo Studio on tarkoitettu Windows-tietokoneille ja sitä on saatavana useina versioina. Meiltä saat suuren Ultimate-version, joka mahdollistaa kuvien käsittelyn tasojen avulla.

ACDSee Photo Studio tarjoaa monia etuja

Ohjelma on helppokäyttöinen ja jäsennelty loogisesti moduuleihin kuvien järjestämistä, näyttöä ja muokkausta varten, ja lisäksi siitä löytyvät tasot ja tehosteet.

Osa lehtitilausta: ladattava e-kirja, jonka avulla voit saada hyviä maisemakuvia

Tässä opasvideo ohjelman käyttöön.

Kun olet käyttänyt ACDSee Photo Studiota ilmaiseksi vuoden ajan, ohjelma kysyy, haluatko jatkaa sen käyttöä maksua vastaan. Voit myös kieltäytyä tarjouksesta.

Huomaa, että vuoden 2018 versio ei avaa uusimpien kameroiden raakatiedostoja.

Näin saat ohjelman käyttöösi

Lataa-linkki vie sinut ACDSeen sivulle, jossa pyydetään nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Valitse sitten Submit, niin sinut lisätään ACDSee-uutiskirjeen postituslistalle ja saat sähköpostiviestin, jossa on linkki ohjelman lataamiseen. Saat sähköpostitse myös tuoteavaimen, jota tarvitset ohjelman asentamisen jälkeen.

Jos viestiä ei kuulu, se on voinut mennä johonkin muuhun sähköpostikansioon kuin saapuneisiin viesteihin. Lataa ohjelma napsauttamalla viestissä olevaa Download Now -linkkiä.

Avaa ohjelma ja luo ACDSee-käyttäjätili esiin tulevassa ikkunassa. Anna samalla sähköpostiosoitteesi ja napsauta Continue eli jatka.

Sähköpostiisi lähetetään tilapäinen salasana. Jos et löydä ACD Systemsiltä tullutta sähköpostia, tarkista jälleen mm. roskapostikansio. Kopioi tilapäinen salasana ja liitä se Temporary password (required) -tekstikenttään. Anna etu- ja sukunimesi ao. kenttiin ja napsauta Continue.

Nyt voit vaihtaa salasanasi kirjoittamalla sen kahteen kenttään ja valitsemalla Continue. Valitse Skip, jos et halua vaihtaa salasanaa.

Rastita Enter License Key -ruutu ja kopioi ensimmäisessä sähköpostissa saamasi tuoteavain, joka on 48 merkkiä pitkä. Aseta tuoteavain Enter License Key -kohtaan ja napsauta Continue.

Nyt ohjelma käynnistyy uudelleen, ja voit käyttää sitä vuoden ajan.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.