Nyt voit saada Skylum Luminar 4- kuvankäsittelyohjelman tai Skylum Aurora 19 HDR -ohjelman alennettuun hintaan. Olemme hankkineet Digikuvan tilaajille kymmenen euron alennuksen ohjelmien Mac OS- ja Windows-versioista. Luminar 4 on kuvankäsittelyohjelma ja raakamuunnin, joka sisältää kaikki perusominaisuudet kuvien paranteluun. Lisäksi ohjelmassa on yli 70 valmista tehostetta, jotka voidaan lisätä yhdellä napsautuksella, ja ohjelma se käyttää tekoälyä mm. valokuvissa olevien kasvojen ja taivaan muokkaamiseen. Lisätietoa ohjelmasta on [Skylumin kotisivuilla] (https://skylum.com/luminar).

Luminar 4 klöytää kuvasta taivaan, jonka voit sen jälkeen halutessasi vaihtaa.

Skylum Aurora HDR 19 -ohjelman avulla saadaan sävyerot näkyviin sekä varjoissa että huippuvalokohdissa, mikä on tärkeää erityisesti suurikontrastisia kohteita kuvattaessa. Tekniikka perustuu useisiin, eri tavalla valotettuihin laukauksiin samasta kohteesta. Aluksi otetaan esimerkiksi kolmen kuvan sarja, joissa yksi kuva on ylivalottunut, toinen normaalisti valottunut ja kolmas alivalottunut. Kuvista kootaan Skylum Aurora HDR 19 -ohjelman avulla yksi HDR-laajasävykuva, jossa on sävyjä kaikista kolmesta osakuvasta. Lisätietoa ohjelmasta on Skylumin kotisivuilla.

Näin alennus hyödynnetään

Digikuvan tilaajana saat kymmenen euroa alennusta ohjelmien hinnasta napsauttamalla Hae alennuskoodisi -painikettafor. Mene sitten Skylumin kotisivuille ja valitse kyseinen ohjelma. Napsautettuasi ostopainiketta Buy Now kirjoita alennuskoodisi kenttään Anna kuponkikoodi ja napsauta painiketta Ota käyttöön, niin alennus astuu voimaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kirjaudu Etunurkkaan päästäksesi käyttämään sisältöä.
Etkö ole vielä tilaaja? Täysi käyttöoikeus hintaan 3,90
  • Lataa e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvauksesta.
  • Runsaasti Lightroom-, Photoshop- ja Elements-videokursseja.
  • Katso opetusvideoita kamera-asetuksista ja kuvankäsittelystä.
  • Lataa ja asenna kuvankäsittelyohjelmia ja esiasetuksia.
  • Saat lehden kotiin kannettuna.