Etunurkka on pakattu täyteen Digikuvan sisältöä digitaalisessa muodossa – sieltä löytyy esimerkiksi yli 400 videota. Kokoelma kasvaa koko ajan, ja videoita voivat nyt alkuvaiheessa kaikki katsella ilmaiseksi. Etunurkassa on myös arvioimillamme kameroilla otettuja testikuvia, Lightroom- ja Photoshop-niksejä, e-kirjoja, lehtiartikkeleitamme, kursseja, sovelluksia ja oppaita.

Olemme tehneet myös kokonaan uusia videosarjoja. Yksi niistä on nimeltään Kikkakerho, jossa annamme teille käytännön opastusta mm. kuvasommittelussa, kamera-asetusten tekemisessä ja kuvankäsittelyssä, jotta voisit kehittyä valokuvauksessa, ja sarjassa nimeltä Lightroom minuutissa annamme tämän ohjelman käyttöön liittyviä neuvoja.

Uusiutuneesta Etunurkasta sinun on entistä huomattavasti vaivattomampaa löytää juuri sinua eniten kiinnostava sisältö. Näiden kahden uuden videosarjan lisäksi myös itse käyttöliittymästä on tullut entistä havainnollisempi ja tyylikkäämpi, ja Etunurkka toimii yhtä lailla mobiililaitteilla kuin tietokoneillakin, joten voit nauttia sen sisällöstä silloin ja siellä, missä olet ja kun sinulle sopii

Etunurkka on tarkoitettu lehtemme asiakkaille, mutta olemme niin ylpeitä uutuudesta, että pidämme sen jonkin aikaa avoinna kaikille, jotta itse kukin saisi siitä vähintäänkin maistiaiset.

Päivitämme Etunurkan sisältöä jatkuvasti, joten videoita, testikuvia, sovelluksia ym. tulee aina vain lisää.

Hyviä luku- ja katseluhetkiä – nauti uudesta Etunurkasta!

Ystävällisin terveisin

Kristoffer Engbo, tekniikan toimittaja Digikuva