Digikuvan tilaajana voit vapaasti käyttää kaikkea Etunurkan sisältöä – ohjelmia, videoita, e-kirjoja, joiden avulla opit lisää valokuvausta ja kuvankäsittelyä.

Ja nyt Etunurkka paranee entisestään. Olemme nimittäin tehneet siihen uudistuksia, joten saat entistä enemmän vastinetta rahoillesi ja tietoa harrastuksestasi. Tässä esimakua uudistuneesta Etunurkasta.

1. Täysversio älykkäästä kuvankäsittelyohjelmasta

Tilaajana saat täysversion Skylum Luminar 3 -kuvankäsittelyohjelmasta, joka käyttää keinoälyä kuvien parantamiseen.

Ohjelman Accent AI Filter analysoi valokuvia, minkä ansiosta valoisuutta, kontrastia ja värejä voi parantaa yhdellä liukusäätimellä.

Skylum Luminar 3:lla voidaan mm. käsitellä pelkästään taivasta.

Skylum Luminar 3:ssa on AI Sky Enhancer -ominaisuus, joka löytää valokuvista taivaan ja mahdollistaa sen käsittelyn yhdellä liukusäätimellä vaikuttamatta muuhun kuvaan.

Kuvankäsittelyohjelmassa on monia muita hauskoja ominaisuuksia. Voit esimerkiksi lisätä uskottavia auringonsäteitä, lisätä vaikkapa auringonlaskukuvan valon lämpöä sekä luoda polarisaatiosuodinta muistuttavan tehosteen. Lisäksi Skylum Luminar 3 käsittelee sekä jpeg- että raakakuvia.

Voit säätää valoisuutta ja väriä yksityiskohtaisesti, korjata optiset virheet ja tehdä paljon muuta ohjelmalla, joka löytyy täältä.

2. Photoshop-akatemia

Etsi työkaluja ja ominaisuuksia ja katso, kuinka niitä käytetään, taikka hae inspiraatiota kuvaamiseesi yksityiskohtaisista Photoshop-kursseista, jotka ovat nyt Etunurkan Photoshop-akatemiassa.

Photoshop-akatemiassa näytetään tarkasti, miten valokuvista voidaan muokata kiinnostavampia.

Kurssit voidaan tulostaa helposti, ja kun etsit Photoshopin toimintoa tai työkalua Etunurkan yläosassa olevasta hakukentästä, näet, kuinka sitä käytetään.

Photoshop-akatemian kurssit löytyvät täältä.

3. Apunurkka

Olemme koonneet parhaita valokuvausaiheisia kysymyksiä ja vastauksia auttaaksemme sinua ratkaisemaan omia ongelmiasi.

Kysymyksiä ja vastauksia löytyy Apunurkasta. Voit käyttää etsimiseen myös Etunurkan yläosassa olevaa hakukenttää.

4. Tuotearviot ja testikuvat

Etunurkassa on nyt luettavissa kameroiden, objektiivien, ohjelmistoijen ja muiden uusien valokuvatuotteiden arvioita kauan ennen niiden julkaisemista paperilehdessä.

Etunurkassa on luettavissa uusien valokuvatuotteiden arvioita kauan ennen niiden julkaisemista lehdessä.

Lisäämme säännöllisesti uusia arvioita, ja kamera- ja objektiiviarvioiden yhteydessä on katseltavissa ja ladattavissa tuotteilla ottamiamme testikuvia, joista voit tarkistaa laadun itse.

Tuotearviot löytyvät tästä.

Näin pääset käyttämään Etunurkkaa

Ensiksi tulee luoda kättäjäprofiili. Napsauta tästä ja sen jälkeen napsauta Luo käyttäjätili. Anna asiakasnumerosi sekä tilaukseesi liittyvä postinumero. Valitse Luo käyttäjätili.

Näin löydät tilausnumerosi

Muut tietosi täytetään tilausnumerosi perusteella automaattisesti. Jos ne eivät ilmesty omiin kenttiinsä, ne täytyy itse lisätä.

Kirjoita salasana, jota haluat käyttää, kun haluat kirjautua sisään seuraavan kerran. Valitse Vahvista käyttäjätili. Olet kirjautuneena sisäään ja voit alkaa käyttää Etunurkkaa.