Digikuvan tilaajana voit nyt tilata upeita valokuvakirjoja ja näyttäviä, omista kuvistasi tehtyjä julisteita alennettuun hintaan.

Olemme tehneet sopimuksen Gigantin kanssa, ja Digikuvan tilaajat saavat peräti 25 prosentin alennuksen kahdesta kuvatuotteesta vuoden 2019 aikana.

Alennusta CEWE-KUVAKIRJOISTA

Digikuvan tilaajana saat 25 prosentin alennuksen kaikista CEWE-kuvakirjoista. Valitse mallivaihtoehto, kansi, sivumäärä ja teema, ja kuvasi näkyvät juuri haluamallasi tavalla.

Saat suunnitella kirjan omilla kuvillasi ja teksteilläsi. Samalla voit hyödyntää taustoja, suunnittelupohjia ja clipart-kuvia. Kun kirja on suunniteltu, tilaus ladataan palveluun erityisen ohjelmiston avulla. Sitten vain odottelemaan valmista kirjaa saapuvaksi.

Lataa ja asenna CEWEn tilausohjelma tietokoneellesi. Siinä on lukuisia taitto- ja tallennusvaihtoehtoja, joten homman voi tehdä useammassa erässä. Alennus ei koske lähetyskuluja.

Lue lisää kuvakirjoista ja lataa CEWEn tilausohjelma tästä.

25 prosentin alennus CEWEn Premium-julisteista

Digikuvan tilaajana saat 25 prosentin alennuksen myös CEWEn kuvajulisteista, jotka ovat testivoittajia. Valokuvasi tulostetaan huippulaadukkaille papereille, joita on eri kokoja sekä pintamateriaaleiltaan viittä eri tyyppiä.

Samoin kuin kuvakirjojen kohdalla, käytä CEWEn tilausohjelmaa, joka helpottaa projektia ja mahdollistaa lisätilausten tekemisen. Alennus ei koske lähetyskuluja.

Lue lisää Premium-julisteista ja lataa CEWEn tilausohjelma tästä.

Näin saat alennuksen CEWE-kuvakirjoista ja Premium-julisteista

25 prosentin on voimassa tilattaessa CEWE-kuvakirjoja ja -julisteita Gigantista. Napsauta painiketta Hae alennuskoodisi saadaksesi kirjoihin ja julisteisiin tarkoitetut henkilökohtaiset alennuskoodisi. Alennus on voimassa ainoastaan CEWEn yhteistyökumppanin, Gigantin kautta tehtävissä tilauksissa.

Huomaa, vain yksi alennuskoodi yhtä tilausta kohti. Koodi annetaan tilauksen loppuvaiheessa.

CEWE antaa tyytyväisyystakuun CEWE-KUVAKIRJOISTA ja Premium-julisteista.